Tereyağlı Yoğurt - Hakkari
Tereyağlı Yoğurt Malzemeleri Nelerdir
- 1/2 kg süzme yoğurt
- 50 g tereyağı
- 100 gr kenger/kereng
- Tuz
Tereyağlı Yoğurt Nasıl yapılır
Kenger haşlanıp süzülerek yoğurdun üzerine eklenir. içine tereyağı küçük parçalar halinde doğranır. Tuzu eklenip karıştırılır, dereotu ve nane gibi yeşilliklerle süslenerek servis edilir.
Kaynak: Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Tereyağlı Yoğurt
Görsel Sahibi: Hakkari İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3040
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2017 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
14 Nisan 2023 Cuma