Kültür Çesitliliği ile Düzce Lezzetleri

Yemeğin Türü Malzemeler: Yapılışı: Salatalar ve Mezeler Hazırlanış Süresi 10 dakika Kaç Kişilik 8-10 ❊❊ 1 kg fasulye turşusu ❊❊ 3 adet kuru soğan ❊❊ ½ çay bardağı sıvı yağ ❊❊ 1 adet sarımsak ❊❊ 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber İlk olarak bir tavada soğan ve sarımsak sıvı yağ ile bir- likte iyice kavrulur. Üzerine fasulye turşusu ve kırmızı toz biber de ilave edilerek bir süre daha kavurmaya de- vam edilir ve servis tabağına alınır. Karadeniz Mutfağı  95 Taze Fasulye Turşusu Kavurması

RkJQdWJsaXNoZXIy NTU2NTE2