­ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI | Kültür Portalı

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI - Afyonkarahisar

Yapım Tarihi Yok
Yapan Yok
Kitabe Yok
Vakfiye Yok
Genel Tanım Anıtparkı çevreleyen Derviş Paşa caddesinin kuzeybatısındaki hafif yokuş boyunca uzanan yapıların arasındadır.
Ayrıntılı Tanımı
Yapılan Onarımlar Değişik amaçlı kullanıldığından kullanıma yönelik değişiklikler yapılmış, 2003 ve 2006 yıllarında son onarımları yapılmıştır.
Ayrıntılı Tanımı Arazi eğimine göre düzenlenmiş girişli, bodrumlu, iki katlı, kırma çatılı, önde odalar ve arkada kapalı salon olarak yapılmış iki bölümlü, sonradan eklenti odacıkları bulunan kargir bir yapıdır. Dış görünümü olarak pencere üst ve alt hat çıkıntılı olup diğer yapılarla uyumludur. Giriş, altta kapı üstte pencereli olarak sögelenmiştir.
Orjinal Kullanım Resmi Kurum
Bugünkü Kullanımı Resmi Kurum
Önerilen Kullanım Resmi Kurum
Tescil Kararı EKTVKBK,3698,30.09.2009-EKTVKBK,1232,09.06.2006-EKTVKK,2363,16.05.2003-EKTVKK,2329,25.04.2003
Yayın Dizini Yok
Ekler Rapor, Fotoğraf, Harita, Kroki
Revizyon Yok
Görüntülenme Sayısı : 1331    Eklenme Tarihi : 31 Mayıs 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 02 Ağustos 2013 Cuma