­ MUSTAFA AYAZ VAKFI PLASTİK SANATLAR MÜZESİ | Kültür Portalı

Mustafa Ayaz Vakfı Plastik Sanatlar Müzesi - Ankara

Mustafa Ayaz’ın farklı dönemlerine ait eserlerinin sergilendiği Mustafa Ayaz Vakfı Plastik Sanatlar Müzesi yaklaşık olarak 5 bin metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Binada müze katları dışında sanat galerisi, atölyeler, kütüphane, hediyelik eşya bölümü ve müze kafe bulunmaktadır.

Giriş katında yer alan Mustafa Ayaz Sanat Galerisi’nde yerli ve yabancı sanatçılara yönelik sergiler periyodik olarak düzenlenmekte, atölyelerde ise güzel sanatlar fakültelerine hazırlık, resim, heykel ve seramik kursları verilmektedir.

Mustafa Ayaz Vakfı Plastik Sanatlar Müzesi nerede?
Ankara Balgat ilçesi Ziyabey caddesinde bulunan müzeye Kızılay ya da Güvenpark'tan kalkan toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilir.

Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. (2014) Ankara Rehberi

Kızılay ya da güven parktan kalkan tolu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilir.
Ziyabey Cad. No:25 Balgat Ankara
0 (312) 285 89 98
0 (312) 286 29 89

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 9442    Eklenme Tarihi : 21 Ağustos 2014 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 12 Kasım 2021 Cuma