­ CANKURTARAN 3 ADET ÇINAR AĞACI | Kültür Portalı

Cankurtaran 3 Adet Çınar Ağacı - Denizli

Harita No M22d-10c
Mah. Köy - Mevkii Cankurtaran Mahallesi
Adres Cankurtaran Mahallesi Çukurköy Mevkii Pamukkale İlçesi DENİZLİ
Pafta M22d-10c
Vakfiye
Genel Tanım Denizli-Honaz Karayolu batısında Çukurköy, Dalıp Mevkii, Pala Tesisleri karşı çaprazında Denizli M22d-10c paftasında tapuda mülkiyeti Mehmet Sarıca’ya ait 2457 parselde kayıtlı 1222 m2 tarlanın ortasında bir adet, yaklaşık 2 m. gövde genişliğine sahip çınar ağacı ( Platanus Orientalis ), aynı paftada tapuda mülkiyeti Meryem Keyik’e ait 2458 parselde kayıtlı 569 m2tarlanın kuzey sınırında gövdesi oyulmuş içinde ateş yakılmış bir adet çınar ağacı ( Platanus Orientalis ), aynı paftada tapuda Mehmet Ali Karapınar adına kayıtlı 126 Ada, 1 Parseldeki 10.033 m2 tarlanın ortasında havuzun kenarındaki 1 adet çınar ağacı ( Platanus Orientalis ) bulunmaktadır.
Yapılan Onarımlar >
Ayrıntılı Tanımı Denizli-Honaz Karayolu batısında Çukurköy, Dalıp Mevkii, Pala Tesisleri karşı çaprazında Denizli M22d-10c paftasında tapuda mülkiyeti Mehmet Sarıca’ya ait 2457 parselde kayıtlı 1222 m2 tarlanın ortasında bir adet, yaklaşık 2 m. gövde genişliğine sahip çınar ağacı ( Platanus Orientalis ), aynı paftada tapuda mülkiyeti Meryem Keyik’e ait 2458 parselde kayıtlı 569 m2tarlanın kuzey sınırında gövdesi oyulmuş içinde ateş yakılmış bir adet çınar ağacı ( Platanus Orientalis ), aynı paftada tapuda Mehmet Ali Karapınar adına kayıtlı 126 Ada, 1 Parseldeki 10.033 m2 tarlanın ortasında havuzun kenarındaki 1 adet çınar ağacı ( Platanus Orientalis ) bulunmaktadır.
Orjinal Kullanım Ağaç
Bugünkü Kullanımı Ağaç
Önerilen Kullanım Ağaç
Tescil Kararı İzmir II Numaralı KTVKK'nun 21.02.2001 gün ve 9838 sayılı kararı

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 1263    Eklenme Tarihi : 13 Şubat 2013 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 14 Ağustos 2014 Perşembe