Katmer - Denizli
MALZEMELER: • Un • Peynir • Soğan • Yağ • Susam
HAZIRLANIŞI: Un yapacağımız katmer sayısına göre yoğrulur. İsteğe göre peynirli ya da susamlı iç hazırlanır. Açılan bezelere hazırlanan iç göz kararı konulur. Daha sonra kızdırılan sacda yağlanarak pişirilir. SERVİS: Sıcak olarak çay veya ayran ile servis yapılır. Tarif: Huriye BIYIK Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
Hamur İşi ve Börekler
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1644
Eklenme Tarihi :
19 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
06 Kasım 2017 Pazartesi