­ BOZTEPE | Kültür Portalı

Boztepe - Ordu

Ordu şehri Boztepe’nin yamaçlarına serilmiştir. Denizden 450 metre yükseklikte olup, ilin tüm güzelliklerini, Karadeniz’in muhteşemliğini Boztepe’den seyretmek doyumsuzdur. İl merkezine 6 kilometre mesafede olup asfalt yolla ve dilerseniz teleferikle ulaşmak mümkündür. Yeme içme ve dinlenme tesisleri ile ormanlık piknik alanları mevcuttur.

Kaynak: Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü "Gezi Rehberi"

Ordu Gezilecek Yerler

Doğa Turizmi
Boztepeye Selimiye Mahallesi'nde bulunan yol güzergahından ve Oğmaca-Yaraşlı çevre yolu bağlantısıyla rahatlıkla ulaşılabilirken, Atatürk Parkı'ndan teleferikle de ulaşmak mümkündür.
Ordu şehri Boztepe’nin yamaçlarına serilmiştir. Denizden 450 metre yükseklikte olup, İlimizin tüm güzelliklerini, Karadeniz’in muhteşemliğini Boztepe’den seyretmek doyumsuzdur.

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 87845    Eklenme Tarihi : 04 Mart 2013 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 03 Şubat 2020 Pazartesi