­ BABADAĞ KONUT 446 PARSEL | Kültür Portalı

Babadağ Konut 446 parsel - Denizli

Adı Babadağ Konut 446 parsel
Mah. Köy - Mevkii Gazi Erdoğan Caddesi
Adres Gazi Erdoğan Caddesi No:32 Babadağ İlçesi DENİZLİ
Bakımından Sorumlu Olması Gereken Kuruluş Maliki
Vakfiye
Genel Tanım Denizli İli, Babadağ İlçesi, Gazi Erdoğan Caddesi’nde bulunan taşınmaz, Babadağ’ın özgün diğer yapılarına göre daha büyük bir alana oturmaktadır. Arazinin eğimli olması nedeniyle önden zemin+2 katlı görünen yapı, üst kattan zemin+1 ve 1 katlı olarak görülmektedir.
Yapılan Onarımlar Bilinmiyor
Ayrıntılı Tanımı Denizli İli, Babadağ İlçesi, Gazi Erdoğan Caddesi’nde bulunan taşınmaz, Babadağ’ın özgün diğer yapılarına göre daha büyük bir alana oturmaktadır. Arazinin eğimli olması nedeniyle önden zemin+2 katlı görünen yapı, üst kattan zemin+1 ve 1 katlı olarak görülmektedir. Alt kattan cephe görünümünde zemin katta küçük bir pencere ile birinci katta dikdörtgen formlu üst söveleri koyu renkte boyanarak belirginleştirilmiş pencereleri bulunmaktadır. Üst katta ise alt kat ile aynı özellikleri gösteren 3 pencere ve alt kat 2. pencerenin üzerine rastlayan kısımda balkon biçimindeki çıkmanın açıldığı bir kapı yer almaktadır. Basık kemerleri vardır. Çıkma demir parmaklıklı olup, alttan iki taraflı konsollarla desteklenmektedir. Merdivenle çıkılan yapının yan cephesinde giriş kapısı bulunmaktadır ve yan cephedeki pencereler ön cepheye göre daha sade ve küçük yapılmış olup basık kemerlidirler.
Tescil Kararı İzmir II Numaralı KTVKK'nun 03.07.2003 gün ve 11770 sayılı kararı
Revizyon
Görüntülenme Sayısı : 881    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2013 Cuma    Güncellenme Tarihi : 16 Temmuz 2014 Çarşamba