­ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ LOKANTASI | Kültür Portalı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ LOKANTASI - Edirne

Envanter No K R 42
Mah. Köy - Mevkii Karaağaç
Adres Lozan Caddesi
Bakımından Sorumlu Olması Gereken Kuruluş Trakya Üniversitesi
Vakfiye -
Genel Tanım Kesme taşla yığma olarak tek katlı yapılmıştır. Kırma çatı amerikan tipi kaplama ile kaplıdır. Yapı Trakya Üniversitesi sahası içinde yer almaktadır.
Yapılan Onarımlar -
Ayrıntılı Tanımı Geniş bir bahçe içerisinde yer alan yapılar topluluğundan bir tanesidir. Yapının ön cephesinde üç adet giriş bulunmaktadır. Ana yapının her iki yanında yer alan küçük yapılar simetri oluşturmaktadır. Ana yapının ortasında bir kapı ve iki yanda ikişer pencere bulunur. Oluşan beş açıklığın üzerinde beş adet sivri kemer vardır. Yanlarda yer alan küçük yapılarda üçer pencere ve bir kapı bulunur. Ana yapı diğer yapılardan yüksek tutulmuş olup tüm yapıların üzeri amerikan tipi kaplama ile kapatılmıştır.
Orjinal Kullanım Kafeterya
Bugünkü Kullanımı Resmi Kurum
Önerilen Kullanım Resmi Kurum
Tescil Kararı E.K.T.V.K. Kurulu'nun 04.07.2003 tarih ve 7696 nolu kararı.

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 311    Eklenme Tarihi : 24 Aralık 2018 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 31 Aralık 2018 Pazartesi