­ ZİRAAT BANKASI BİLECİK ŞUBESİ HİZMET BİNASI | Kültür Portalı

ZİRAAT BANKASI BİLECİK ŞUBESİ HİZMET BİNASI - Bilecik

Adı ZİRAAT BANKASI BİLECİK ŞUBESİ HİZMET BİNASI
Harita No yok
Mah. Köy - Mevkii İstiklal Mahallesi
Adres Merkez/BİLECİK
Vakfiye
Genel Tanım Bilecik İli, Merkez İlçesi,İstiklal Mahallesi'nde ve tapunun 24 pafta, 81 ada, 8 parselinde kayıtlı taşınmazda yer alan yapı banka şubesi hizmet binası ve lojman olarak kullanılmaktadır
Yapılan Onarımlar yok
Ayrıntılı Tanımı Bilecik İli, Merkez İlçesi, İstiklal Mahallesi'nde ve tapunun 24 pafta, 81 ada. 8 parselinde kayıtlı taşınmazda yer alan Ziraat Bankası Bilecik Şubesi olarak hizmet veren bina bodrum + zemin+ 1 katlıda-. Bodrum katı arşiv, kazan dairesi ve depo olarak kullanılmakta olan binanın zemin katında vezneler ve idare odaları bulunmaktadır. Üst katta ise 3 tane lojman dairesi bulunmaktadır. Yapının arka tarafında açık otopark yer almaktadır. Yapı betonarme tekniğinde inşa edilmiş olup, kırma çatılı ve Marsilya tipi kiremit örtülüdür. Çatı kısmı cepheden çıkıntı yapmakta olup, ön kısımda çıkıntı yapan bu bölüm altı adet kolonla taşınmakta olup, bu kısımdan yapıya giriş sağlanmaktadır. Yapının pencereleri alüminyum malzemeden olup, demir korkulukludur. Yapının sol tarafında üst katta balkon yer almakta olup, yapı arka cepheden çıkıntı yapmakta ve bu bölümün üst kısmında da balkon yer almaktadır. Sağ cephesinin ortasında yer alan demir malzemeli kapıdan üst kattaki lojman dairelerine çıkış sağlanmaktadır

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 1309    Eklenme Tarihi : 23 Şubat 2013 Cumartesi    Güncellenme Tarihi : 23 Şubat 2013 Cumartesi