Etli Güveç Sarması - Gümüşhane
Malzeme 500 gr kıyma 1 su bardağı pirinç 2 adet soğan Maydanoz, karabiber, pul biber Üzüm yaprağı Yapılışı: Soğanları ve maydanozu ince ince doğrayıp, kıyma ve baharatlarla karıştırıp, haşlanmış üzüm yaprağına sarılır. Dolmaların ölçüleri serçe parmak kadar olur. Güveç kabıyla beraber fırına sürülür. Piştikten sonra üzerine yağ ve salça ile sos yapılıp servis edilir.
Etli Güveç Sarması
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Etli Güveç Sarması
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Etli Güveç Sarması
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Etli Güveç Sarması
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2349
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2013 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
08 Şubat 2018 Perşembe