Kara Lahana Çorbası - Gümüşhane
YAPILIŞI : Lahana Yarma Fasulye Tuz Su Yapılışı: Fasulye ve yarma suya konularak 1 gün bekletilir. Lahana haşlanarak tuz ve suyla beraber 1 saat pişirildikten sonra üzerine acı biber serpilerek servis edilir.
Kara Lahana Çorbası
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Kara Lahana Çorbası
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Kara Lahana Çorbası
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Kara Lahana Çorbası
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
Kara Lahana Çorbası
Görsel Sahibi: Ömer Fidan,Sevgül Akal
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2740
Eklenme Tarihi :
20 Şubat 2013 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
23 Şubat 2018 Cuma