­ BAHÇEKÖY PAPAZ DERESİ ŞELALELERİ | Kültür Portalı

Bahçeköy Papaz Deresi Şelaleleri - Tekirdağ

Manda yoğurdu ve sucuğu ile tanınan Bahçeköy'ün ormanın derinliklerinde, orman dokusunun içinde kaybolmuş, yıllar önce Romalıların yaptığı devasa su kemerinin kalıntıları altında bulunan Papaz Deresi üzerinde birden çok şelale bulunmaktadır. Bir tarafına devasa kayalık bölümü bir tarafına ormanı almış gizli bir cennet olan Papaz Deresi'nden aşağı doğru devam ederek tüm şelaleri görebilirsiniz.

Kaynak: Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Tekirdağ Gezilecek Yerler

Şelale
Doğa Turizmi
Saray İlçesi'nden kalkan Bahçeköy dolmuşları ile Bahçeköy'e ulaştıktan sonra orta zorlukta bir doğa yürüyüşü ile alana ulaşılabilmektedir. İlimizde bulunan doğa yürüyüşü klüpleri ile organize edilerek alana grup halinde gidilebilmektedir.
Bahçeköy/Saray/TEKİRDAĞ

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 15094    Eklenme Tarihi : 07 Mayıs 2020 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 19 Aralık 2022 Pazartesi