­ ÇORLU MİNİ HAYVANAT BAHÇESİ | Kültür Portalı

Çorlu Mini Hayvanat Bahçesi - Tekirdağ

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Havuzlar Mahallesi'ndeki tesisinde kurulan mini hayvanat bahçesini ziyaret edenler daha önce görmedikleri birçok hayvanı görme fırsatına sahip olmaktadır. Hayvanat bahçesinde Midilli atı, tavus kuşu, sülün, Kafkas sülünü, kumru, keklik, bıldırcın, hindi, çil keklik, Tokat tavuğu, ispenç horoz, yerli tavşan, paçalı horoz, paçalı tavuk, taklacı güvercin, Mardin güvercini, posta güvercini, av köpeği, kel tavuk, kel horoz, yaban ördeği, pekin ördeği, Çin kazı gibi hayvan türleri bulunuyor.yaban ördeği, kaz, tavuk, bıldırcın, güvercin, hindi, tavşan gibi hayvanlar bulunmaktadır.

Kaynak: 09 Ekim 2020 tarihinde Çorlu Belediyesi Resmi Web Sayfasından alınmıştır.

Tekirdağ Gezilecek Yerler

Doğa Turizmi
Çorlu İlçesi'nde bulunan hayvanat bahçesine otogardan kalkan Havuzlar dolmuşu ile ulaşılabilmektedir.
Havuzlar mah. / Çorlu / TEKİRDAĞ

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 30903    Eklenme Tarihi : 21 Nisan 2020 Salı    Güncellenme Tarihi : 04 Ağustos 2021 Çarşamba