Ballı Tirit - Ankara
Ballı Tirit Malzemeler Nelerdir
- 1 kangal sucuk
- ½ kg kıyma
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 fincan su
Ballı Tirit NasılYapılır
Kıyma tereyağı içinde kavrulur. Kavrulan kıyma içerisine ince ince doğranmış sucuklar ve su ilave edilerek pişirilir. İsteğe göre içine yumurta da kırılabilir.
Kaynak: Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ankara Yemekleri (2012)
Ballı tirit
Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
5440
Eklenme Tarihi :
04 Ocak 2013 Cuma
Güncellenme Tarihi :
25 Ocak 2022 Salı