­ MIHLI ÇAYI | Kültür Portalı

Mıhlı Çayı - Balıkesir

Balıkesir- Çanakkale il sınırındadır. Altınoluk-Küçükkuyu istikametinde Altınoluk’ tan 5 km. ileridedir. Mıhlı Çayı’ ndan iç kısımlara doğru gidildiğinde Baş Değirmen Mevkii gelir. Baş Değirmen Köprüsü Roma mimarisi ile yapılmış olup, eski zamanlarda Truva’ ya giden tek ulaşım yoludur. Bugün ise yöredeki zeytinliklere ve trekking yapanlara yol vermektedir. Bu mevkide ayrıca küçük göletler ve şelaleler bulunmaktadır.

Blaıkesir Gezilecek Yerler

Doğa Turizmi
Altınoluk - Küçükkuyu istikametinde Altınoluk' tan 5 kilometre ileridedir. Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Edremit / Altınoluk

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 7139    Eklenme Tarihi : 21 Şubat 2013 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 06 Ocak 2022 Perşembe