­ YILDIZLI GÖL / BEYAZSU YAYLASI | Kültür Portalı

Yıldızlı Göl / Beyazsu Yaylası - Artvin

Beyazsu Yaylası sırtını Karçal Dağları’na dayamış çok güzel bir yayladır. Borçka İlçesi ile Beyazsu Yaylası arasındaki mesafe yaklaşık 50 kilometre, Artvin ile ise 82 kilometredir. Yaylada kamp ve konaklama yapılacak yerler mevcuttur. İsmini yaylanın girişindeki beyaz köpükler çıkaran sudan alan yaylada TEMA’nın yardımıyla yapılan bir de pansiyon bulunmakta olup, 24 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir. Bu yayladan iki saat uzaklıkta bulunan Yıldızlı Göl yürüyüş için eleverişli alanlardır.

Artvin Gezilecek Yerler

Doğa Turizmi
Artvin'den Borçka İlçesi'ne her saat kooperatif minibüsleri ile gitmek mümkündür. Borçka'dan Beyazsu Yaylası'na ise özel araç ya da araç kiralamak suretiyle gidilebilmektedir.
Borçka/Artvin

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 15222    Eklenme Tarihi : 25 Şubat 2013 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 18 Mayıs 2021 Salı