Börülce Böreği - Denizli
MALZEMELER: • 3 adet kuru yufka • 1 çay bardağı yağ • Yarım kilo börülce • 1 çay kaşığı tuz • 1 çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI: 1 çay bardağı yağ ile ufalanmış kuru yufkalar 15 dakika karıştırılarak kızartılır. Börülceler haşlanır. Haşlanan börülceler kızartılmış yufkaların içine ilave edilip, 5 dakika daha karıştırılır. Birer çay kaşığı tuz ve karabiber ilave edilir. SERVİS: Sıcak olarak turşu ile servis yapılır. Tarif: Fatma YAĞCIOĞLU Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
börülce böreği
Görsel Sahibi: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Hamur İşi ve Börekler
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
7707
Eklenme Tarihi :
19 Şubat 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
05 Ekim 2022 Çarşamba