Düzce Köy Ekmeği - Düzce
İlimizde üretilen köy ekmeğinin en önemli özelliği ekşi maya kullanılması ve taş fırında odun ateşi ile pişirilmesidir. Bu nedenle kendine has bir lezzeti ve kokusu vardır. Ekmeğin bayatlama süresi ise uzundur.
Düzce Köy Ekmeği
Görsel Sahibi: Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Düzce Köy Ekmeği
Görsel Sahibi: Mesut Önder
Düzce Köy Ekmeği
Görsel Sahibi: Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Düzce Köy Ekmeği
Görsel Sahibi: Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Düzce Köy Ekmeği
Görsel Sahibi: Mesut Önder
Düzce Köy Ekmeği
Görsel Sahibi: Mesut Önder
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
7445
Eklenme Tarihi :
29 Mayıs 2018 Salı
Güncellenme Tarihi :
29 Mayıs 2018 Salı