­ KAYA TUZU LAMBASI | Kültür Portalı

KAYA TUZU LAMBASI - Iğdır

Kaya Tuzu sanatoryumlarına gitmeye ve oradaki Haloterapi seanslarına katılmaya zamanı olmayan, aynı zamanda günümüzün tedavi yöntemlerini tercih etmeyip doğal tedavi yöntemlerini tercih eden astım ve üst solunum yolları rahatsızlıklarından şikayetçi olan kişiler için Iğdır’da bulunan tuzluca Kaya Tuzu madenlerinden özenle seçilip getirilen parça kaya tuzlarının şekil verilip lamba formuna getirilerek ev veya iş yeri ortamında size özel tuz senatoryumu oluşturmanıza yardımcı olur. Haloterapi (Nefes Çalışması) egzersizleri ile daha rahat nefes almanıza yardımcı olur, havayı temizler, teneffüs edilmesi gereken kaliteli havayı ortamda sağlar. Etrafında çalışan çeşitli radyasyon yayan cihazların ışınlarını bünyesine çeker.Kaya Tuzu Lambaları düzenli kullanıldığı takdirde astım ve üst solunum yolları rahatsızlıklarında yardımcı tedavi olarak etkili rol oynar.

Görüntülenme Sayısı : 3611    Eklenme Tarihi : 27 Şubat 2013 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 17 Ekim 2017 Salı