Etli Kuru Fasulye - Denizli
Etli Kuru Fasulye Malzemeleri Nelerdir
- 3 su bardağı kuru fasulye
- 500 g kuzu eti
- 1 tane kuru soğan
- 2 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
- 5 bardak su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Etli Kuru Fasulye Nasıl Yapılır
Kuru fasulye bir kapta bir saat haşlanır. Ayrı bir kapta kuşbaşı doğranmış kuzu eti ve soğan kavrulup üzerine salça, kırmızı toz biber su ve tuz koyulur. Sıvı yağ ve fasulyelerde ilave edilerek kaynamaya bırakılır.
Tarif: Elif KANDEMİR Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
Etli Kuru Fasulye
Görsel Sahibi: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
5117
Eklenme Tarihi :
25 Şubat 2013 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
10 Kasım 2022 Perşembe