­ KİRAZLIDERE VE GÖKÇAY MESİRELİĞİ | Kültür Portalı

Kirazlıdere Ve Gökçay Mesireliği - Isparta

Kirazlıdere ve Gökçay Mesireliği, Hisartepe yamaçlarında, Isparta'yı kuşbakışı gören, etrafı bağ ve bahçelerle kaplı ve lokantaları bulunan bir piknik yeridir.

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Özellikle yaz aylarında panoramik bir görüntüye sahiptir. Gökçay mesire alanında çocukların doyasıya eğlenebileceği çocuk park ve oyun alanları vardır.

Yol güzergahında özel günlerde sosyal, kültürel ve sanatsal aktivitelerin yapılabileceği bir adet amfi tiyatro ile yol üzerinde birisi büyük olmak üzere iki adet şelale vardır.  Mesirelikte ayrıca Genel Kurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından verilen Ispartalı hava şehitlerimiz anısını yaşatmak için F-4 fantom savaş uçağı bulunmaktadır.

Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Doğa-Kültür Turizmi
Özel Araç veya Halk Otobüsü ile ulaşım sağlanır.
Isparta Merkez

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 33815    Eklenme Tarihi : 30 Nisan 2018 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 20 Haziran 2023 Salı