Kakırdaklı Bulgur Pilavı - Isparta
MALZEMELER
6-8 Kişilik – Pişirme Süresi: 20 dakika
YAPILIŞI
Bir tava içerisine konan yağın üzerine kakırdak eklenir. Yeterli miktarda su ve haşlanmış nohut ilave edilerek ateşe konulur. Kaynamaya başlayınca içine tuz katılıp bulguru salınır. Pilav pişince dinlendirilerek servis yapılır.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Kakırdaklı Bulgur Pilavı
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Kakırdaklı Bulgur Pilavı
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2067
Eklenme Tarihi :
19 Mart 2018 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
19 Mart 2018 Pazartesi