Kakırdaklı Bulgur Pilavı - Isparta
Kakırdaklı Bulgur Pilavı Malzemeleri Nelerdir
6-8 Kişilik – Pişirme Süresi: 20 dakika
- 1 kâse kakırdak
- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı bulgur
- 1 çay bardağı haşlanmış nohut
- Su
- Tuz
Kakırdaklı Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
Bir tava içerisine konan yağın üzerine kakırdak eklenir. Yeterli miktarda su ve haşlanmış nohut ilave edilerek ateşe konulur. Kaynamaya başlayınca içine tuz katılıp bulguru salınır. Pilav pişince dinlendirilerek servis yapılır.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Kakırdaklı Bulgur Pilavı
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Kakırdaklı Bulgur Pilavı
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3200
Eklenme Tarihi :
19 Mart 2018 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
10 Ağustos 2023 Perşembe