Mantı Çorbası - Ankara
Mantı Çorbası Malzemeleri Nelerdir
- 2 su bardağı erişte
- 4 su bardağı yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Nane
- Tuz
Mantı Çorbası Nasıl Yapılır
Suda haşlanan makarnanın soğuması beklenir, soğuduğunda suyu süzülmez, içine sarımsaklı yoğurt, nane ve tuz konulup, karıştırılır. İsteğe göre soğuk ya da sıcak yenilebilir. Sıcak yenilecekse üzerine kızartılmış yağ dökülür.
Kaynak: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Mantı çorbası
Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4346
Eklenme Tarihi :
03 Ocak 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
25 Ocak 2022 Salı