­ TASDELEN YAYLASI | Kültür Portalı

Tasdelen Yaylası - Denizli

Babadağ İlçesi'ne 5, Sarayköy İlçesi'ne 20 kilometrelik mesafede olup, stabilize yol ile bağlıdır. Hisarköy’de “Attuda” antik kenti vardır. Yayla üzerinden 23 kilometrelik yol ile Aphrodisias’a ulaşılmaktadır. Yayla engebeli arazide olup, çam-kestane-ceviz,vb. ağaçlarla kaplıdır. Günübirlik geziler ve kamp yapmak için uygun bir alandır. Yaylada herhangi bir tesis bulunmamaktadır.

Kaynak: Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Denizli Gezilecek Yerler

Yayla
Yayla Turizmi
Denizli-Aydın Karayolu 20 kilometre sonra Sarayköy İlçesi yakınlarından güneybatı istikametinde ayrılan yol yaklaşık 16 kilometre takip edilerek Babadağ İlçesi'ne gelinir. Babadağ'ın 5 kilometre kadar güneyindeki dağlık alandır. Denizli otogardan Babadağ İlçesi'ne minibüs ulaşımı vardır.
Babadağ Dağı Babadağ İlçesi DENİZLİ

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 10747    Eklenme Tarihi : 30 Ocak 2013 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 17 Ağustos 2021 Salı