­ KAVURMA | Kültür Portalı

Kavurma - Denizli

MALZEMELER: • 1 kg. nohut • 2 kg. et • 100 gr. tereyağı • 1 çay kaşığı karabiber • 10 gr. tuz • 1 adet soğan

 

HAZIRLANIŞI: Et yıkanır ve bir tencereye konur. Az piştikten sonra nohut ve doğranmış soğan ilave edilir. Pişerken tereyağı, tuz ve karabiber ilave edilir. 2 saat kadar hafif ateşte pişirilir. SERVİS: Sıcak olarak servis yapılır. Tarif: Yüksel KÖSEOĞLU Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması

Görüntülenme Sayısı : 1120    Eklenme Tarihi : 25 Şubat 2013 Pazartesi    Güncellenme Tarihi : 01 Kasım 2017 Çarşamba