Kavurma - Denizli
Kavurma Malzemeleri Nelerdir
- 1 kg nohut
- 2 kg et
- 100 g tereyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 10 g tuz
- 1 adet soğan
Kavurma Nasıl Yapılır
Et yıkanır ve bir tencereye konur. Az piştikten sonra nohut ve doğranmış soğan ilave edilir. Pişerken tereyağı, tuz ve karabiber ilave edilir. 2 saat kadar hafif ateşte pişirilir.
Tarif: Yüksel KÖSEOĞLU Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2853
Eklenme Tarihi :
25 Şubat 2013 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
02 Kasım 2022 Çarşamba