Pancar Kavurması - Denizli
Pancar Kavurması Malzemeleri Nelerdir
- 1 kg. pancar
- 2 adet kuru soğan
- Tuz
- Sıvı yağ
- Limon
Pancar Kavurması Nasıl Yapılır
Pancarlar bir tencerede haşlanır ve suyu süzülür. Soğanlar doğranır ve bir tavada yağ ile pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine pancarlar ilave edilir. İçine tuz, karabiber ve limon ilave edilir.
Tarif: Gülseren PÜTÜN Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3780
Eklenme Tarihi :
21 Şubat 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
26 Ekim 2022 Çarşamba