Sucuklu Un Karıştırması - Denizli
MALZEMELER: • 1 su bardağı un • Su • ½ kangal sucuk • ½ tatlı kaşığı tuz • 2 yemek kaşığı yağ
HAZIRLANIŞI: Sucuk küçük küçük doğranır. Hafif kızartılır ve bir tabağa alınır. Aynı yağda un kavrulur ve içine biraz su ile tuz eklenir. Kaynayana kadar karıştırılır. Kaynadıktan sonra ocaktan alınarak, tabaktaki sucukların üzerine gezdirilir. SERVİS: Sıcak olarak servis yapılır. Tarif: Zübeyde AKYÜZ Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3345
Eklenme Tarihi :
21 Şubat 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
03 Kasım 2017 Cuma