Sütlü Çorba - Denizli
MALZEMELER: • 1 adet tavuk göğsü • 1 yemek kaşığı tereyağı • 1 su bardağı arpacık şehriye • 1 su bardağı su • 1 kg. süt • Tuz • Tavuk otu
HAZIRLANIŞI: Tavuk eti suda haşlanır. Arpacık şehriye tereyağında kavrulur. Şehriyenin üzerine haşlanan tavuğun suyu eklenir. Pişince süt ve tuz ilave edilir. Tavuk eti parçalanarak içine eklenir. Üzerine tavuk otu ekilir. SERVİS: Sıcak olarak servis yapılır. Tarif: Nevriye TURGUT Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1912
Eklenme Tarihi :
21 Şubat 2013 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
03 Kasım 2017 Cuma