Mancar Diblesi - Düzce
Malzemeler;
- 2 bağ karalahana (Mancar)
- 200 g bulgur
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı;
İki bağ karalahana temizlenir, ince ince kıyılır ve bir tencereye konulur. Sonra bulgur ve tuz ilave edilerek pişirilir. Yemeğin altını kapatmaya yakın tereyağı eklenerek hazır hale getirilir.
Hazırlanış Süresi; 30 dakika, 6-8 kişilik
Kaynak:Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Mancar Diblesi
Görsel Sahibi: Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi
Mancar Diblesi
Görsel Sahibi: Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1798
Eklenme Tarihi :
06 Kasım 2018 Salı
Güncellenme Tarihi :
06 Kasım 2018 Salı