­ VİALAND TEMA PARKI | Kültür Portalı

Vialand Tema Parkı - İstanbul

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'te yaklaşık 600 dönümlük bir arazide bulunan Vialand; temalı parkı, alışveriş caddelerinden oluşan AVM’si, konsept mağazaları ve büyük etkinlik alanları ile Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk temalı parkı konumundadır ve İstanbul'un özellikle çocuklu aileler için en popüler gezilecek yerlerinden birisidir.

İstanbul Gezilecek Yerler

Park
Kültür Turizmi
İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'te bulunan İstanbul Vialand'e gidiş ve ulaşım için en pratik ve hızlı yol İETT otobüsleridir. Özel araçlarıyla gelecek ziyaretçiler AVM otoparkına ek olarak dilerlerse yoğunluğa göre, Feshane'deki otoparkı kullanabilir, ücretsiz müşteri servisi ile Vialand'e gidebilirler. Vialand'e ayrıca Başakşehir, Halkalı, TEM Avrupa Konutları, Kabataş, Bakırköy, Ataköy ve Feshane'den de ücretsiz müşteri servisi vardır.
Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi 34065 Eyüp-İstanbul
+90 (212)-618-97-97
+90 (212)-600-01-28
info@vialand.com

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 12566    Eklenme Tarihi : 01 Mart 2016 Salı    Güncellenme Tarihi : 17 Aralık 2021 Cuma