­ EKİNCİK KOYU | Kültür Portalı

Ekincik Koyu - Muğla

Marmaris-Göcek arasında dolaşan teknelerin başlıca uğrak noktalarından biri olan Ekincik Koyu, Köyceğiz’e geniş bir asfalt yolla bağlanmıştır. Kumsal ve iskele çevresi irili ufaklı otel ve pansiyonlarla doludur. Ekincik’e karayoluyla gitmek için Köyceğiz’den Hamitköy üzerinden gölün nefis manzarası seyrederek ilerlenir. Hamitköy’den çıkıp köprüyü geçtikten sonra ilk uzun rampayı tırmandığınızda tepede bir manzara molası verin çünkü burada harike fotoğraflar çekebilirsiniz.

Köyceğiz Belediyesi

Yolun kıyıya ulaştığı yerde yatların demirlemesi için uygun bir iskele ve yatların ihtiyaçlarını karşılayabildikleri dükkanlar var.

Köyceğiz Belediyesi

İskele aynı zamanda Dalyan’a günübirlik yolcu taşıyan teknelerin bağlanma yeri. Kumsalda otel ve lokantalar da mevcuttur.

Köyceğiz Belediyesi

Köyceğiz / Muğla

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 6187    Eklenme Tarihi : 29 Temmuz 2015 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 12 Ağustos 2024 Pazartesi