­ SAHİL YOLU | Kültür Portalı

Sahil Yolu - Samsun

İlkadım ve Canik İlçelerinin denizle buluştuğu bölüm, 8 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet yolu, gezinti ve araç alanları olan bir yol haline getirilmiştir. Yine bu yol üzerinde 92 dönümlük bir alanda paten pisti, konser alanı, hayvanat bahçesi ve Sevgi Gölü oluşturuldu. Tertemiz deniz kokusu eşliğinde balık tutmak, gezmek eğlenmek için ideal bir alandır. (Kaynak: Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü)
Deniz Turizmi
İlkadım ve Canik İlçelerinin denizle buluştuğu yerdir. İlkadım İlçesi Yabancılar Pazarı mevkiinden dolmuş seferleri mevcuttur. Her iki ilçeden de yürüme mesafesi olarak kabul edilmektedir.“Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir”
ilkadım-Canik

Konum Bilgileri

Görüntülenme Sayısı : 10269    Eklenme Tarihi : 12 Mart 2013 Salı    Güncellenme Tarihi : 27 Şubat 2017 Pazartesi