Haside Tatlısı - Ankara
Haside Tatlısı Malzemeleri Nelerdir
- 1 su bardağı un
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
- 1 kase şeker
- Tereyağı
Haside Nasıl Yapılır
Un kavrulur. Su ve süt ilave edilir. İyice karıştırıldıktan sonra bir kase şeker eklenir. Muhallebi kıvamına geldikten sonra tepsiye dökülür. Üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir.
Kaynak: Ankara Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ankara Yemekleri (2012)
Haside
Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
5640
Eklenme Tarihi :
08 Ocak 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
25 Ocak 2022 Salı