Pekmezli Kabak Aşı - Denizli
MALZEMELER: • 1 kg. kabak • ½ kg. pekmez • 2 baş soğan • 2 kaşık zeytinyağı • 250 gr. su
HAZIRLANIŞI: Soğanlar ince ince doğranır ve yağda kavrulur. Üzerine su ve pekmez ilave edilip, kaynadıktan sonra doğranmış olan kabaklar ve tuz ilave edilerek pişirilir. SERVİS: Sıcak veya soğuk olarak servis yapılabilir. Tarif: Fadime SAÇMAZ Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2041
Eklenme Tarihi :
25 Şubat 2013 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
02 Kasım 2017 Perşembe