Edirne Tava Ciğer - Edirne
Edirne Tava Ciğer Malzemeleri:
- Bir kilo ciğer
- Un
- Sıvı yağ

Edirne Tava Ciğer Yapılışı:
Ciğer zarları soyulup, damarları temizlenerek ince dilimler halinde doğranır. Bol su ile yıkınıp süzülür. Bir kap içine konan un ile karıştırıldıktan sonra kızgın yağda kızartılır. Sıcak servis edilir.
Edirne Geleneksel Mutfak
Edirne Tava Ciğer
Görsel Sahibi: Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
6738
Eklenme Tarihi :
31 Aralık 2012 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
28 Aralık 2020 Pazartesi