­ PANCAR KAVURMASI | Kültür Portalı

Pancar Kavurması - Denizli

Pancar Kavurması Malzemeleri Nelerdir

  • 1 kg. pancar
  • 2 adet kuru soğan
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • Limon

Pancar Kavurması Nasıl Yapılır

Pancarlar bir tencerede haşlanır ve suyu süzülür. Soğanlar doğranır ve bir tavada yağ ile pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine pancarlar ilave edilir. İçine tuz, karabiber ve limon ilave edilir. 

Tarif: Gülseren PÜTÜN Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yöresel Yemek Yarışması

Görüntülenme Sayısı : 3004    Eklenme Tarihi : 21 Şubat 2013 Perşembe    Güncellenme Tarihi : 26 Ekim 2022 Çarşamba