Gül Çayı - Isparta
Gül Çayı Malzemeleri Nelerdir
Tek Kişilik – Hazırlama Süresi 15 dakika
- 2-3 tatlı kaşığı gül çiçeği yaprağı
- 1 su bardağı su
Gül Çayı Nasıl Yapılır
Gülün kurutulmuş ve saklanmış taçyapraklarından hazırlanır. Üzerine kaynar su dökülüp 10-15 dakika süreyle demlendirilir. Bu çaydan günde üç kez birer bardak içilebilir
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Gül Çayı
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Çay-Bitki Çayları-Kahve
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
4024
Eklenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
07 Temmuz 2023 Cuma