Naneli Osmanlı Çileği Punch - Zonguldak
Naneli Osmanlı Çileği Punch
Naneli Osmanlı Çileği Punch İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?
250 gr osmanlı çileği
1 adet yıldız anason
1 lt su
5 dal taze nane
200 gr esmer şeker
1 adet lime (yeşil limon)
1 adet yeşil elma
50 ml nar suyu
Naneli Osmanlı Çileği Punch Nasıl Hazırlanır?
Bir litre kaynar suya anasonu, şekeri ve çilekleri koyup, 5 dk kaynatınız.
Soğuyunca limon ve elmayı dilimleyip ilave ediniz.
Nar suyunu ve nane yapraklarını ileve edip soğuk servis ediniz
Kaynak: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
Naneli Osmanlı Çileği Punch nasıl yapılır, Naneli Osmanlı Çileği Punch yapılışı, Naneli Osmanlı Çileği Punch tarifi, Naneli Osmanlı Çileği Punch malzemeleri nelerdir, Zonguldak yemekleri, Zonguldak mutfağı, Zonguldak ne yenir
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2734
Eklenme Tarihi :
06 Mayıs 2019 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
06 Mayıs 2019 Pazartesi