Sütlü Armut - Zonguldak
Sütlü Armut
Sütlü Armut Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?
1 kg armut
1 litre manda sütü
1 litre su.
Sütlü Armut Tatlısı Nasıl Hazırlanır?
Armutları yıkayınız. Çekirdeklerini çıkararak kabuklarını soyunuz. Armutları 4'e bölünüz. Tencere içine konan armutları su içinde haşlayınız ve soğutunuz. Servis kaselerinin yarısına kadar komposto ve diğer yarısına süt ilave ederek servis ediniz.
Kaynak: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi
Sütlü Armut
Görsel Sahibi: İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Arşivi
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
7171
Eklenme Tarihi :
22 Ağustos 2014 Cuma
Güncellenme Tarihi :
06 Mayıs 2019 Pazartesi