Elma Kompostosu - Isparta
MALZEMELER
6-8 Kişilik – Hazırlama ve Pişirme Süresi: 45 dk
- 6 Adet Elma
- Yarım Su Bardağı Toz Şeker
- 5 Su Bardağı Su
- 1 Limonun Suyu
- Bir Miktar Tane Karanfil
YAPILIŞI
Elmalar soyulup dilim halinde ya da küp küp doğranır. Tencereye alınarak su eklenip, elmalar yumuşayana kadar pişirilir. Şeker, limon suyu ve tane karanfil ilave edilerek 20-25 dakika daha kaynatılır. Soğuk servis yapılır.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Elma Kompostosu
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1363
Eklenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe