Kakırdak - Isparta
MALZEMELER
- Büyük ve Küçükbaş Hayvanlarının İç Yağları
YAPILIŞI
Hayvandan çıkan iç yağları ince ince kıyılarak geniş bir tavada iyice kızarana kadar kavrulur. Bir süzgece dökülerek yağ kısmı akıtılır. Süzgecin üzerinde kalan kavrulmuş yağ parçaları (kakırdak) serin yerde muhafaza edilir.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Kakırdak
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1765
Eklenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe
Güncellenme Tarihi :
29 Mart 2018 Perşembe