Turp Salatası - Isparta
MALZEMELER
6-8 Kişilik – Hazırlama Süresi: 10 dakika
YAPILIŞI
Sırma küçük parçalar halinde doğranıp, bir fincan ılık suda ıslatılıp eritilir. Turplar soyulup rendelenerek, elde suyu sıkıldıktan sonra geniş bir kâse içine konulur. Üzerine tuz, yağ ilave edilip iyice harmanlandıktan sonra servis tabağına alınır ve hazırlanan sırma sosu üzerine gezdirilir.
Kaynak: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Turp Salatası
Görsel Sahibi: Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
1264
Eklenme Tarihi :
21 Mart 2018 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
21 Mart 2018 Çarşamba