­ ISIRGAN ÇORBASI | Kültür Portalı

Isırgan Çorbası - Trabzon

Isırgan Çorbası 

Isırgan Çorbası İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir ?

  • 2 baş kuru soğan
  • 300 gr  fasulye turşusu ( 1 çorba kasesi kadar)
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • ½ pul bibe

Isırgan Çorbası Nasıl Yapılır ?

Soğanlar yarım ay şeklinde doğranır bir tencerede yağda kavrulur içerisine pul biber, ince doğranmış fasulye turşusu ilave edilir. Orta ısı da 5-10 dakika pişirilir. Sıcak olarak servis edilir. Arzu edilirse karışık turşu ile hazırlanır. Afiyet olsun.

Görüntülenme Sayısı : 4440    Eklenme Tarihi : 18 Haziran 2014 Çarşamba    Güncellenme Tarihi : 21 Mayıs 2019 Salı