Acı-gıcı - Eskişehir
Acı-gıcı Mazemeleri:
- Kavurma
- Bulgur
- Isırganotu (Acı-gıcı) yaprakları
- Baharat, tuz
Acı-gıcı Yapılışı:
Bulgur, kavurma ve baharatlar dolma için gibi hazırlanır. Hazırlanan iç ısırganotu yapraklarına sarılarak tencerede pişirilir.
Kaynak: Eskişehir İl Kültür Turizm Müdürlüğü web sitesi
Eskişehir Geleneksel Mutfak
Acı Gıcı
Görsel Sahibi: Eskişehir İl Kültür Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
6398
Eklenme Tarihi :
24 Aralık 2012 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
10 Mart 2020 Salı