KABAK ÇİÇEĞİ DOLMASI | Kültür Portalı
ARKEOLOJİ VE TARİH
DİL VE EDEBİYAT
ETKİNLİKLER
GELENEKSEL MUTFAK
GEZİLECEK YERLER
HABER VE DUYURULAR
HALK KÜLTÜRÜ
KÜLTÜREL MİRASLARIMIZ
SANAT
NEREDE KONAKLANIR
SEYAHAT HATIRASI
TURİZM AKTİVİTELERİ
MEDYA KÜTÜPHANESİ
İLLERE ÖZEL
ANASAYFA
İLETİŞİM
ANASAYFA
İLETİŞİM HARİTASI
Geleneksel Mutfak
MUGLA
Türkiye
Anasayfa
Geleneksel Mutfak
Kabak Çiçeği Dolması - Muğla
Kabak çiçeklerinin sapları kopartılıp, başaşağı tutularak iyice yıkanacak.
Tür:
Sebze-Ot Yemekleri
Anahtar Kelimeler:
mugla geleneksel mutfak
mugla yemekleri
kabak çiçeği
dolma
muğla
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
SOĞAN DOLMASI
SAZAN DOLMASI (ÇAPAK DOLMASI)
TAVADA HAMSİ DOLMASI
KABAK DOLMASI
ZEYTİNYAĞLI SOĞAN DOLMASI
AYVA DOLMASI
İŞKEMBE DOLMASI
CEVİZLİ SUCUK VE KÖFTE
Görüntülenme Sayısı :
1794
Eklenme Tarihi :
03 Ağustos 2015 Pazartesi
Güncellenme Tarihi :
13 Haziran 2017 Salı