Koruk Şerbeti - Ankara
Koruk Şerbeti Malzemeleri Nelerdir
- 3 kgkoruk
- 5 su bardağı toz şeker
- 10-12 su bardağı su
Koruk Şerbeti Nasıl Yapılır
Ezilen koruklar süzgeçten geçirilir. 5 su bardağı toz şeker eklenerek karıştırılır. Yeterince su ilave edildikten sonra tülbentten geçirilerek süzülür. Koruk şerbeti soğuk olarak servis edilir.
Kaynak: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Koruk şerbeti
Görsel Sahibi: Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
3726
Eklenme Tarihi :
08 Ocak 2013 Salı
Güncellenme Tarihi :
25 Ocak 2022 Salı