Tereyağlı Uzun Pakla - Karabük
Tereyağlı Uzun Pakla Tarifi
Tereyağlı Uzun Pakla İçin Gerekli Malzemeler Nedir?
-1 kg. taze fasulye (pakla)
-100 gr. tereyağı
-Yeteri kadar su ve
-Tuz
-Karabiber
Tereyağlı Uzun Pakla Nasıl Yapılır?
Fasulyeler kırılmadan uçları ve kılçıkları temizlenir. Uygun bir tencereye dizilir. Üzerine yeterince su koyulur. Karıştırmadan ağzı kapalı olarak kısık ateşte pişirilir. Üzerine kızdırılmış tereyağı dökülür. Sıcak servis yapılır.
Tereyağlı Uzun Pakla
Görsel Sahibi: Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı
BU İÇERİKLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Görüntülenme Sayısı :
2310
Eklenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba
Güncellenme Tarihi :
08 Mayıs 2019 Çarşamba